Uslovi korišćenja
Izjava o konverziji
Sve transakcije će biti izvršene u dinarskoj protivvrednosti (RSD). Iznos za koji će račun povezan sa Vašom karticom biti zadužen dobija se konverzijom cene iz evra u dinare u skladu sa trenutnim kursom Narodne banke Srbije. Prilikom preuzimanja sredstava sa Vaše platne kartice, isti iznos se prenosi u valutu Vaše državne narodne banke u skladu sa kursnom listom izdavača Vaše platne kartice. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost postojanja zanemarljive razlike u ceni u odnosu na onu koja je navedena na našem sajtu.
Reklamacije
Hotel je u obavezi da na prodajnom mestu istakne jasne uslove reklamacija – plaćanja, naknade, povraćaj novca sa opisom procedure. Hotel je u obavezi da jasno istakne uslove (razloge, rok i sl.) pod kojim se usluga može otkazati, odnosno otkazati usluga, kao i postupak otkaza, i eventulane troškove ograničenja i otkaza usluge.
Zaštita privatnosti
U ime Botanica Art hotela obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo korisnicima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Botanica Art hotela (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Zaštita podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Aik Banka ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Povraćaj novca
U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Botanica Art hotel je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.